سبد خرید
ورود
عضویت
صفحه اصلی
قنادی ها
قنادی های تهران
قنادی های کرج
کیک های پیشنهادی
کارگاه های خانگی
لاکچری باکس
قوانین و مقررات
جوایز و قرعه کشی
کلاس های آموزشی
درباره ما
ارتباط با ما
پنج راز پختن بهترین کیک ها
۱- از تخممرغ گرم استفاده کنید مطمئنا میدانید که قبل از پختن کیک ، کره را بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسد ولی خیلیها با تخممرغ این کار را نمیکنند. در صورتی که اگر تخممرغ سرد را در مایه کیک استفاده کنید، موادتان به خوبی با هم مخلوط نخواهند شد. اگر وقت کافی بر
...
طراحی سایت
و
بهینه سازی سایت
توسط
سارگون
کلیه حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به می باشد.