تاريخ انتشار : 1397/04/27 - 13:33
كد :8
پنج راز پختن بهترین کیک ها
از تخممرغ گرم استفاده کنید.اندازه آرد را بدانید.تنبلی را کنار بگذارید.قالب را در جای درست قرار دهید.قالب را به حال خود رها نکنید.
دقیق بودن دمای فر.
۱- از تخممرغ گرم استفاده کنید
مطمئنا میدانید که قبل از پختن کیک ، کره را بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسد ولی خیلیها با تخممرغ این کار را نمیکنند. در صورتی که اگر تخممرغ سرد را در مایه کیک استفاده کنید، موادتان به خوبی با هم مخلوط نخواهند شد. اگر وقت کافی برای گرم کردن مواد ندارید، کره را به تکههای کوچک تقسیم کنید و برای ۵ ثانیه در مایکروفر بگذارید. برای گرم کردن تخممرغها هم میتوانید آنها را برای چند دقیقه در یک ظرف آب گرم غوطهور کنید.
۲- اندازه آرد را بدانید
آرد را با قاشق اندازهگیری کرده و روی آن را حتما با چاقو صاف کنید. هیچوقت آرد را با پیمانه اندازهگیری نکنید چون آرد فشرده میشود و بیشتر از چیزی که برای درست کردن کیک از روی دستورتان نیاز دارید برمیدارید.
۳- تنبلی را کنار بگذارید
اگر کره را در قالب بیندازید و درست همه جای آن را چرب نکنید، کیک در بعضی جاها به قالب میچسبد و در بعضی دیگر، چرب میشود. کره باید کاملا در ته قالب پخش شود. برای این کار باید آن را با برس همه جای قالب بکشید تا چرب شود. اگر برس ندارید میتوانید از یک تکه پنبه برای چرب کردن قالب استفاده کنید.
۴- قالب را در جای درست قرار دهید
فر باید از قبل گرم شده باشد. پنجره وسط بهترین جا برای قرار دادن قالب است. سعی کنید قالب در مرکز گرمای فر قرار بگیرد. علاوه بر این، سعی کنید قالب به هیچ وجه به دیوارههای فر نچسبد چون حرارت در بخشی از قالب بالاتر میرود. اگر میخواهید چند قالب را با هم در فر بگذارید، آنها را تا جایی که میتوانید در فر پخش کنید.
۵- قالب را به حال خود رها نکنید
باید قالب را در فر بچرخانید. این کار پخت یکنواخت کیک را تضمین میکند. باید صبر کنید تا حدود دو سوم از زمان پخت کیک بگذرد تا کیک کاملا خودش را بگیرد، بعد قالب را بچرخانید و اگر لازم است آن را در فر جابهجا کنید و اجازه دهید یک سوم زمان باقیمانده، کیک با زاویه دیگری بپزد
۶-دمای بالای فر:
۷-دمای پایین فر:
بیکینگ پودر در دمای خاصی فعال می شه، درسته که حجم کیک های اسفنجی بر اثر سفیده زده شده ایجاد می شه اما این بیکینگ پودر که حفره های هوای تشکیل شده در سفیده زده شده رو بزرگ تر و ایجاد ساختار پفی می کنه. درصورتیکه دمای فر کمتر از میزان لازم باشه کیک اصلا پف نمی کنه.
۸- زمان پخت
مدت زمان پخت، روی بافت کیک های اسفنجی تاثیر بسزایی داره. برای اینکه ساختار کیک درست تشکیل شه و مزه اون خوب شکل بگیره باید حتما به میزان گفته شده در دستور در فر پخته شه. برداشتن کیک زودتر از زمان گفته شده باعث خوابیدن پف کیک و بی مزه شدن اون می شه. البته این مشکل باز هم به دمای فر مربوطه، اگر دمای فر بیش از حد نیاز باشه، کیک سریع تر پخته می شه و و قبل از اینکه ساختار کیک کاملا شکل بگیره و زمان پخت کامل شه، مجبور به خارج کردن کیک از فر می شد که نتیجه خوابیدن پف کیکه. اگر به هر دلیلی مشکل تنظیم دمای فر رو دارید، دما رو کمتر از میزان گفته شده بذارید ولی مدت زمان پخت رو به هیچ وجه کم نکنید.
برچسب ها : پختن کیک ,
کیک ,
کیک پختن. کیک تولد ,
کیک فوندانت ,
جشن تولد ,
کیک بچه گانه ,
کیک پسرانه ,
کیک دخترانه ,
سفارش آنلاین کیک ,
سفارش کیک ,
کیک دوطبقه ,
کیک ماکت ,
کیک خانگی ,
اتوکیک ,
کیک ازدواج ,
کیک لاکچری.آموزش کیک پزی،خرید کیک